Verdens første non-leaching
antimikrobielle handsker 

Abena Antimikrobielle Handsker

En revolution inden for infektionsforebyggelse

Abena antimikrobielle handsker er den første handske i verden, der tilbyder et højt niveau af antimikrobiel beskyttelse og samtidig er non-leaching*. Det er en ny type medicinsk undersøgelseshandske med indbygget antimikrobiel teknologi.

Køb nu

Fordele ved
Abena
Antimikrobielle
Handsker

 • Verdens første non-leaching antimikrobielle handsker
 • Dræber op mod 99,999% af udvalgte bakterier
 • Yder aktiv beskyttelse mod hospitalsinfektioner
 • Virker ikke sensibiliserende på huden

Se hvordan Abenas antimikrobielle handsker revolutionerer fremtidens infektionsforebyggelse

Abena antimikrobielle handsker er en ny type medicinsk undersøgelseshandske med indbygget antimikrobiel teknologi, som både bekæmper infektion og forebygger modstandsdygtighed over for antimikrobiel beskyttelse.

Abena antimikrobielle handsker aktiveres af lys og ilt og er i stand til at dræbe op mod 99,999% af udvalgte mikrober. De udgør et ekstra lag aktiv beskyttelse i sundhedsplejen over hele verden. 

Download brochuren

 

 

Abena antimikrobielle handsker dræber op mod
99,999%
af udvalgte mikrober på blot 5 minutter

En aktiv tilgang til forebyggelse af hospitalsinfektioner

Hvert år forårsager hospitalsinfektioner unødig lidelse og stigende sundhedsudgifter for millioner af patienter og deres familier rundt om i verden. Disse infektioner forlænger hospitalsophold, øger risikoen for postoperative komplikationer og handikap, øger antibiotikaresistensen og resulterer endda i unødvendige dødsfald og massive økonomiske tab for sundhedsvæsenet.

Abena antimikrobielle handsker spiller en aktiv rolle, når det gælder om at reducere spredningen af ​​infektioner.

Mens konventionelle medicinske handsker kun tjener som en passiv barriere mellem mikrober og hænder, reducerer Abena antimikrobielle handsker aktivt risikoen for overførsel af infektion fra en infektionskilde til en modtagelig patient.

Kliniske undersøgelser viser, at medicinske handsker spiller en central rolle, når det gælder forebyggelse af kontaminering, spredning og overførsel af patogener i sundhedsmiljøer.

Hospitalsinfektions forebyggende

Vigtige egenskaber

Effektiv mod en lang
række mikrober
Fotodynamisk
hurtigdræbende
Non-leach-teknologi En alsidig handske Ingen indvirkning på
bakterieresistens
Dokumenteret
hudsikker

 

Egenskaber ved Abena antimikrobielle handsker

Banebrydende non-leach-teknologi

Abena antimikrobielle handsker er verdens første non-leaching antimikrobielle handsker. Den aktive ingrediens er blevet testet for ikke-migrering med:

 • Vand
 • Varmt vand (45 grader celsius)
 • Sved
 • Spyt
 • Ethanol

En alsidig handske

Medicinsk: Testet for uigennemtrængelighed og handskestyrke. Den forhindrer effektivt kontaminering mellem patient og sundhedspersonale og er egnet til håndtering af forskellige lægemidler til kemoterapi.

PV (personlige værnemidler): Dokumenteret egnet til at beskytte brugerne mod sundhedsfarlige stoffer og blandinger samt skadelige biologiske agenser, der kan medføre meget alvorlige konsekvenser eller sundhedsfare.

Dokumenteret hudsikker

Abena antimikrobielle handsker er dokumenteret sikre at bruge ved forskellige typer kontakt. Disse tests bekræfter, at handsken er: 

 • Ikke-irriterende
 • Ikke-sensibiliserende
 • Ikke-giftig: 
 • Ikke-cytotoksisk
 • Ikke-sensibiliserende og med lavt potentiale for dermatitis


Fotodynamisk hurtigdræbende

Den aktive ingrediens i handsken er en fotosensibilisator, som genererer singlet oxygen, når den udsættes for lys. Singlet oxygen oxiderer bakteriens protein og lipid, hvilket fører til mikrobernes død. 

Dræber mikroorganismer hurtigt ved kontakt

Uafhængige test har vist, at de fleste bakterier, der kommer i kontakt med handsken, udsættes for den antimikrobielle aktivitet og bliver dræbt inden for blot fem minutter efter kontakt. Dette teknologiske gennembrud er baseret på mange års grundig og banebrydende antimikrobiel forskning. 

I sidste ende hjælper Abena antimikrobielle handsker med at reducere risikoen for overførsel fra en infektionskilde til en modtagelig patient. Denne teknologi, der er indbygget i handsker, og som allerede er standardpraksis at bruge i mange hospitals- og sundhedsmiljøer, fjerner behovet for yderligere løsninger og kemikalier.


INGEN INDVIRKNING
PÅ BAKTERIERESISTENS


Potentialet for at udvikle bakterieresistens over for den aktive ingrediens vurderes som "lavt". Generelt anses oxidative antimikrobielle stoffer af EU's videnskabelige komité for at have en lav sandsynlighed for udvikling af resistens.

 

Bakteriedræbende virkning

hos Abena antimikrobielle handsker

 • MRSA 99,988% på 5 minutter
 • Staphylococcus aureus 99,999% på 5 minutter
 • Enterococcus faecium 99,991% på 5 minutter
 • Enterococcus faecalis (VRE) 99,982% på 5 minutter

 • Streptococcus pyogenes 99,946% på 5 minutter 
 • Klebsiella pneumoniae 96,471% på 10 minutter
 • E. coli 99,030% på 15 minutter

Testresultater tilgængelige på anmodning. På grundlag af standarden ASTM D7907 Standard Test Methods for Determination of Bactericidal Efficacy on the Surface of Medical Examination Gloves har AMG en effektiv dræbende virkning på almindeligt udbredte og antibiotikaresistente mikrober såsom MRSA og VRE. Testdata har vist, at AMG kan dræbe 99,999% af visse mikrober på blot 5 minutter.

*Non-leaching (dansk: ikke-udledende) betyder, at der ikke udledes kemikalier fra handsken. Hermed menes, at stofferne i processen - som gør handsken bakteriedræbende - ikke kommer ud på handsken og ud på brugerens hænder. 

keyboard_arrow_up
Loading...