Nyheder


Nyhed | 25.06.2018

Abena-partner, MediSens Wireless, vinder prestigefyldt pris

Vores partner MediSens Wireless, som har udviklet sensorteknologien i Abena Nova, er blevet udnævnt som vinder af Red Herring Top 100 North America.

Fredag d. 22. juni 2018 meddelte MediSens Wireless, at de er udnævnt som en af vinderne af 2018 Red Herring Top 100 - North America prisen. Prisen hædrer de mest lovende og interessante opstartsvirksomheder i Nordamerika, baseret på innovativ teknologi, vækst, iværksætteri og banebrydende udvikling.

“Vi er meget stolte af vores partnerskab med MediSens og at kunne producere innovative inkontinensprodukter i samarbejde med et af verdens mest innovative teknologivirksomheder. Denne anerkendelse er en stor motivation for den fremtidige udvikling af Abena Nova,” udtaler Dag Winther Svendsen, product manager for Abena Nova, efter prisuddelingen.

MediSens Wireless, grundlagt i 2007, har udviklet den sensorteknologi der anvendes i Abena Nova, verdens første inkontinensprodukt med MediSens, som øger livskvaliteten for mennesker, der lever med inkontinens.

Red Herring, godkendelse af innovative teknologi
Red Herring Top 100 North America er en årlig liste med enestående opstartsvirksomheder samt perspektivrige selskaber. I år var udvælgelsen af vinderne baseret på en gennemgang af 1200 ansøgere.

Vinderne af 2018 udgaven af Red Herring 100 North America prisen blev udvalgt på grundlag af en række kriterier, så som teknologisk innovation, management-styrke, markedsstørrelse, investeringer, kundetilgang samt sund økonomi.

Om MediSens Wireless
MediSens Wireless, Inc. blev grundlagt i 2007. Virksomhedens mission er at skabe løsninger, som forbedrer livskvalitet. Målet er at udvikle en innovativ teknologisk platform samt tilbyde meningsfulde plejeløsninger i eget hjem samt plejehjem. Selskabet har sin base i Santa Clara, Californien (USA). www.MediSens.com

Om Abena Nova med MediSens
Abena Nova er verdens første intelligente inkontinensprodukt til hverdagsbrug. Abena Nova er et engangsprodukt med indbyggede sensorer samt en lille diskret klips, som er hæftet på produktet. Sensorerne registrerer, at produktet er vådt og sender denne besked til plejepersonalets smartphone eller Ipad. Læs mere på www.AbenaNova.dk

 

 

Tilbage

keyboard_arrow_up
Loading...