TCO vurdering

Viden om hvilket produkt der er det rigtige til formålet og produktets anvendelse i praksis, er afgørende for at opnå en god totaløkonomi og brugertilfredshed i brugssituationen.

  • En helhedsorienteret løsningstilgang sikrer, at produkterne er den rigtige kvalitet i forhold til behovet og skaber synergi i brugssituationen.
  • Fokus på miljømærkning og optimering af produktions- og logistikprocesser sikrer, at hverken miljø eller mennesker bliver udsat for unødvendige stoffer og belastninger.
  • Forbrugsopfølgning og optimering er baseret på faglige vurderinger. Viden følger produktet og sikrer, at det anvendes korrekt og i den rigtige mængde.
  • Tilfredse kunder - Abena samarbejder med mange kommuner og regioner omkring leverance af en helhedsløsning inden for inkontinenspleje. Kommunerne oplever at Abenas løsning støtter op om en god totaløkonomi.

Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner inden for Health Care, og vi samarbejder løbende med borgere og off. institutioner for at øge servicen og den fælles forståelse.

Kontakt os

Har du spørgsmål?
Eller ønsker du at høre mere om vores produkter og løsninger?

Send os en mail

 

Tilbage

keyboard_arrow_up
Loading...