Valg af produkter

Behovsvælger


Det er enklest at foretage de primære dele af den personlige hygiejne under rindende vand/bruser. Dog er der situationer, hvor dette ikke er muligt at gennemføre. Derfor findes der også gode løsninger, der understøtter dette.

Når man skal sammensætte en løsning til at dække et konkret behov, skal man derfor i første omgang afgøre, om hygiejnen foregår med eller under rindende vand.

Hvis man ikke har adgang til rindende vand, hvor den personlige hygiejne skal finde sted, kan man godt anvende vand fra vaskefad i kombination med sæbe eller vaskelotion.

Dog er der indikationer på, at brugen af engangsprodukter til kropsvask og intimhygiejne mindsker risikoen for infektioner og hudirritation.

Det skyldes ganske enkelt:

  1. at man undgår at flytte bakterier fra et sted til et andet, da man smider engangskluden eller vaskehandsken ud efter brug

  2. at vand i kombination med sæbe og vaskeklud kan skabe mere hudfriktion og lokal irritation end vaskeprodukter, der anvendes uden vand

Kvaliteten af sengebade ved brug af produkter til vask uden vand regnes for at være meget høj af patienter og sygeplejersker.

Faktisk viste en undersøgelse fra 2014, at 61 % af patienter på plejehjem og sygeplejersker gerne permanent ville bytte sengebade med vand og sæbe ud for sengebade uden vand.


Abena introducerer:

Verdens første antimikrobielle handske med non-leaching teknologi 

Abena antimikrobielle handsker er den første handske i verden, der tilbyder et højt niveau af antimikrobiel beskyttelse og samtidig er non-leaching. Det er en ny type medicinsk undersøgelseshandske med indbygget antimikrobiel teknologi.

Læs mere om Abena antimikrobielle handske

 


 

Tilbage

keyboard_arrow_up
Loading...